Patrunde in tainele Metodei Journey alaturi de cei mai buni practicieni

 

Intre 8-10 iunie 2018 comunitatea Journey din Romania organizeaza o editie aniversara a seminarului ”Journey Intensive” cu Brandon Bays la Bucuresti. In acest seminar se predau elementele de baza ale metodei de vindecare emotionala ”Calatoria” si un modul de Abilitati Avansate.

In pregatirea seminarului, practicienii metodei Journey din Romania organizeaza evenimente de nivel introductive in care poti face cunostinta cu metoda ”Calatoria”.

 

De ce avem nevoie de metode de vindecare emotionala?

In vremuri imprevizibile ca ale noastre, in care anxietatea, depresia sau sentimentul de lipsa de sens ne pandesc din fiecare buletin de stiri, ziar sau site TV, este nevoie sa ne echipam cu o trusa de prim ajutor si in plan emotional.

Adica este nevoie sa stim ce sa facem cand ne cuprind spaima, furia, tristetea, dezamagirea, neincrederea in sine, vinovatia, resentimentele etc., sa ne constientizam trairile negative si sa stim sa lucram cu ele, pentru a le putea folosi energia lor in mod sanatos, in avantajul nostru si a nu le lasa sa ne saboteze sau sa ne ruineze sanatatea, cariera ori relatiile cu cei dragi. O importanta deosebita o au instrumentele de vindecare emotionala pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor, asa ca parintii vor extrage un maximum de beneficii din cunoasterea lor.

 

Cum ajuta metoda ”Calatoria” cand ai emotii negative?

Metoda ”Calatoria” propune o abordare constienta a emotiilor negative, bazata pe acceptarea lor, pornind de la principiul ca pentru a te elibera de o emotie negativa trebuie mai intai sa recunosti ca o ai.

Majoritatea oamenilor sunt obisnuiti mai curand sa reprime emotiile negative, sa isi distraga atentia de la ele alergand la frigider, fumand, band alcool, vorbind cu prietenii s.a.m.d., ceea ce ii ajuta, poate, pe termen scurt.

Pe termen lung, insa, emotiile reprimate ajung sa rabufneasca in somatizari (declansarea de afectiuni fizice pe fond de stres), tulburari emotionale (atacuri de panica, anxietate, depresie etc.), dependente, tulburari de concentrare etc.

Pentru a evita aceasta, abordarea Journey asupra vindecarii emotionale propune o serie de procedee de introspectie prin care se acceseaza, se exprima si se elibereaza emotiile negative pe care le-am stocat in suflet si in corp.

Ea are la baza conceptul de memorie celulara promovat de Deepak Chopra, cercetarile lui Candace Pert asupra efectului reprimarii emotiilor asupra corpului si cautarile spirituale ale lui Brandon Bays care in tineretea ei a frecventat maestrii indieni practicanti ai meditatiei ”self-inquiry” (bazata pe intrebarea ”Cine sunt eu cu adevarat?”).

In cei peste 20 de ani de cand a fost conceputa, metoda ”Calatoria” a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stima de sine scazuta, atacuri de panica pana la boli fizice generate de stres, dependente, abuzuri, probleme relationale si profesionale care au la baza emotii negative.

 

Cum afli mai multe?

Secretele metodei ”Calatoria” iti vor fi dezvaluite chiar de practicienii ei care vin in orasul tau!

Evenimente introductive Journey se organizeaza in orasele:

Bucuresti:

11 mai 2018: ”Portile Deschise Metoda Calatoria”, cu Psiholog Patricia Cihodaru,

Inscrieri aici

Cluj:

26 aprilie 2018: Workshop ”Împăcarea sufletescă prin iertare”, cu Psiholog Nadia Cupsa. Înscrieri prin email: nadia.cupsa@gmail.com.

 

La fiecare dintre aceste evenimente practicienii metodei ”Calatoria” iti vor spune povestile lor de viata, isi vor descrie metoda si te vor ajuta ”sa ii simti gustul”, iti vor raspunde la intrebari si-ti vor impartasi din experienta lor de vindecare emotionala proprie sau a clientilor lor.

Nu rata ocazia! Cand Caravana Journey ajunge in orasul tau, vino cu noi, pentru a-i cunoaste pe practicienii ”Calatoria” si a afla de la ei secretele care fac ca aceasta metoda sa fie celebra in intreaga lume si care, pot determina pentru tine o transformare in bine pe care, poate, o astepti de mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *