Journey for Kids

Educatie si vindecare emotionala pentru parinti,copii, adolescenti si profesionisti care lucreaza cu copiii!

Un Proces Dinamic Care Iti Deschide Inima

”Journey for kids” (”Calatoria pentru copii”) este un seminar de educatie si vindecare emotionala a copiilor prin metoda ”Calatoria”, conceput atat pentru copii & adolescenti, cat si pentru parinti si profesionistii care lucreaza cu copiii – profesori, educatori, medici pediatri, psihologi, psihopedagogi etc.

Asadar, o aventura eliberatoare si vindecatoare in lumea emotiilor noastre pentru:

 • Mari, mijlocii & mici
 • Mamici, matusi, unchi & tatici
 • Profesori, educatori & bunici

Daca:

 • Vrei sa iti ajuti copilul sa-si depaseasca temerile, inhibitiile sau timiditatea;
 • Nu stii cum sa opresti comportamentele agresive sau conflictele permanente ale celor mici;
 • Copilul tau are vise urate care se repeta sau blocaje care nu trec cu nimic;
 • Vezi ca i-ai transmis puiului tau unele frici sau comportamente nesanatoase si vrei sa opresti asta;
 • Vrei sa-ti vindeci propriile rani afective din copilarie;
 • Simti ca intri pe ”teren alunecos” cand vine vorba despre emotiile tale sau ale copilului/adolescentului tau,
 • Adolescentul tau nu stie ce sa faca cu emotiile negative;
 • Lucrezi cu copiii ca educator, profesor, psiholog, medic si vrei sa le dezvolti inteligenta emotionala sau sa ii ajuti sa se vindece prin lucrul asupra emotiilor lor negative;
 • … sau pur si simplu vrei sa afli cum e cu inteligenta emotionala a ta si a celor mici…

…pentru toate aceste situatii – si pentru altele care implica prezenta emotiilor negative la copii si adolescenti – a fost conceput seminarul ”Journey for kids”, in care utilizam instrumente din gama de vindecare emotionala ”Calatoria” (concepute de Brandon Bays si echipa ei) pentru a-i ajuta pe adulti, adolescenti si copii sa isi cunoasca emotiile, sa le gestioneze sanatos si sa se vindece de emotiile dureroase pe care le-au ascuns in suflet.

Participantii – adulti si copii – vor fi implicati in jocuri, activitati, exercitii (individuale, in perechi si de grup) si vor invata sa foloseasca instrumentele de vindecare emotionala marca ”Journey” (”Calatoria”) concepute de Brandon Bays – experta in vindecarea minte-corp si autoarea bestseller-ului cu acelasi nume, precum si a cartii ”Calatoria pentru copii”.

Scopul este sa sprijinim adultii pentru ca acestia sa ii poata la randul lor ajuta pe adolescenti si copii sa isi cunoasca emotiile, sa le gestioneze sanatos si, la nevoie, sa se vindece de emotiile dureroase pe care le-au ascuns in suflet.

Varsta minima a unui copil participant este de 5 ani.

Cum se desfasoara seminarul

Alocam o zi si jumatate din seminar pentru a lucra doar cu adultii: invatam despre emotiile proprii si despre specificul inteligentei emotionale si al vindecarii de emotii negative la copii de diferite varste.

Dupa-amiaza celei de-a 2-a zile este dedicata lucrului efectiv cu copiii. Cei mici vor participa la exercitii de grup pentru dezvoltarea lor emotionala si vor parcurge propria lor calatorie de vindecare emotionala in sesiuni one-to-one

Totul se va transforma intr-un joc vindecator si educativ, uneori vesel si impetuos, alteori sensibil si delicat, dar mereu cu inima usoara, pentru ca ne vindecam impreuna!

Te asteptam alaturi de noi intr-o aventura inteligenta emotional in urma careia, atat adultii, cat si copiii:

 • Se vor simti mai relaxati, mai firesti,
 • Se vor adapta mai bine provocarilor vietii,
 • Vor deveni mai creativi, mai optimisti, mai eficienti & mai liberi interior,
 • Vor straluci la maximul potentialului lor!

Numarul de locuri: este limitat la 35 adulti si 20 de copii!

Nota: Nu este necesar sa fii parinte, medic sau educator pentru a participa la acest seminar, intrucat instrumentele de vindecare emotionala prezentate in acest workshop te pot ajuta si pe tine sa vindeci eventuale rani emotionale din copilaria ta.

Toate problemele dintre adulti, cele dintre copii sau dintre adulti si copii au la baza emotii negative cu care nu stim ce sa facem.

Vino sa inveti alaturi de noi! Alege acest seminar pentru o transformare pozitiva majora a vietii tale de familie si a relatiilor cu copiii tai!

Este un seminar deschis tuturor, nu este nevoie sa fi absolvit inainte un alt seminar marca Journey. Totusi pentru a putea participa la seminariile avansate (Abundenta Constienta, Vindecare prin Comunicare Constienta, Journey for Women, s.a.) este necesar sa absolviti Journey Intensive sau Out of the Blue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *