Evenimente Viitoare

CONTENTS

Călătoria emoțională a copiilor

Seminar de inteligență emoțională pentru părinți și educatori

Data: 17 – 18 aprilie 2021, orele 10.00 – 18.00.
Locația: online. Detalii se vor anunța celor înscriși.
Investiția ta:
175 euro preț înscriere timpurie până pe 7 aprilie
225 euro dacă te inscrii intre 7 – 16 aprilie 2021.
Ultima zi de înscrieri este 7 mai 2019. Nu se primesc plăți la seminar.

Seminarul va fi susținut de către Patricia Cihodaru, psihoterapeut și speaker de inteligență emoțională. Mai multe despre Patricia afli aici: www.patriciacihodaru.blogspot.com.

Pentru alte detalii și înscrieri ne poți contacta la telefon 0722.65.71.55 și/sau email: patricia.cihodaru@gmail.com. 

 • Nu știi ce să îi spui copilului tău când e trist sau speriat?
 • Vrei să îl ajuți să-și depășească teama de eșec, inhibițiile sau timiditatea?
 • Nu știi cum să oprești comportamentele agresive sau conflictele celor mici?
 • Vezi că i-ai transmis puiului tău unele frici sau comportamente nesănătoase și vrei să oprești asta?
 • Vrei să-ți vindeci propriile răni afective din copilărie?
 • Adolescentul tău este rebel, refuză să comunice, se închide în el sau se refugiază pe tabletă?
 • Lucrezi cu copiii ca educator, profesor, psiholog, medic și vrei să le dezvolți inteligența emoțională sau să îi ajuți să se vindece prin lucrul asupra emoțiilor lor negative?
 • … sau pur și simplu vrei să afli cum e cu inteligența emoțională a ta și a celor mici?

Pentru toate aceste situații – și pentru altele care implică gestionarea emoțiilor negative la copii și adolescenți – a fost conceput seminarul ”Călătoria emoțională a copiilor”, în care adultii - părinții și profesioniștii care lucrează cu copii (medici, psihologi, psihopedagogi, profesori, educatori etc.) - învață cum să dezvolte inteligența și sănătatea emoțională a celor mici, pentru a-i ajuta să crească independenți, maturi și echilibrați emoțional.

În acest seminar:

 • Faci cunoștință cu metode de gestionare sănătoasă a emoțiilor și le folosești mai întâi pentru tine, apoi pentru copilul tău;
 • Participi la jocuri și exerciții pentru a-ți cunoaște emoțiile și a dezvolta inteligența emoțională și spirituală a ta și a copiilor tăi;
 • Afli caracteristicile exprimării emoționale la copii și adolescenți;
 • Totul se desfășoară într-o atmosferă plăcută, uneori cu amuzament și deschidere, alteori cu blândețe și empatie, care facilitează exprimarea emoțiilor și a creativității fiecăruia;
 • Timp de două zile, te întorci în timp, vindeci fricile, rănile afective, blocajele și limitările moștenite din copilărie și astfel redai libertatea adultului care ești astăzi!
 • Primești instrumente pe care le iei acasă și care te ajută să devii un om mai încrezător, mai optimist, mai creativ și, în primul rând, un părinte mai bun!

 


Te-ai întrebat vreodată ce se află la baza tuturor problemelor dintre adulți, dintre copii sau dintre adulți și copii? Emoțiile negative cu care nu știm ce să facem. De aceea, a învăța să lucrezi cu ele nu este un moft, ci o abilitate ESENȚIALĂ de viață.

Vino alături de noi pentru a învăța cum să faci ca puiul tău să se dezvolte sănătos și echilibrat emoțional, iar în familia ta să predomine bucuria de a trăi!

Seminarul online ”The Journey Intensive”

Seminarul de bază al Metodei Călătoria

Data: 15 – 16 mai 2021, orele 10.00 – 19.00.
Seminarul are loc online, pe platforma Zoom. Detalii se vor anunța celor înscriși.
Investiția ta:
270 euro preț înscriere timpurie până pe 1 mai 2021
300 euro dacă te inscrii intre 1 – 12 mai 2021.
Ultima zi de înscrieri este 12 mai 2021. 

Seminarul va fi susținut de către Brandon Bays, creatoarea metodei ”Călătoria” (mai multe despre Brandon poți afla pe site-ul www.thejourney.com) și găzduit de Patricia Cihodaru, sub ghidarea căreia veți face și exercițiile practice. Patricia este speaker de inteligență emoțională, de formație psiholog si psihoterapeut, membru fondator al Asociatiei pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale.

Pentru alte detalii ne poți contacta la telefon 0722.65.71.55 și/sau email: patricia.cihodaru@gmail.com 

Te poţi înscrie completând acest formular.

Dacă:

 • Realizezi că este dificil să gestionezi emoții negative precum anxietate, durere sufletească, furie, revoltă, frustrare, resentimente, dezamăgire și nu știi cum să te eliberezi de ele;
 • Te confrunți cu probleme de sănătate datorate unui stres/șoc emoțional;
 • Ai relații dificile/toxice în care acumulezi durere, furie sau resentimente
 • Nu simți nevoia să relaționezi pentru că te simți singur și izolat de lume;
 • Performanțele tale profesionale sunt limitate de diferite blocaje emoționale, frici de diferite tipuri (frica de esec, de a vorbi în public, de ridicol, de criticile altora etc.) sau de experiențele negative de la joburile anterioare
 • Ești profesionist in domeniul sănătății (medic, terapeut, psiholog, psihoterapeut etc.) ori al educației (profesor, educator, trainer, coach, speaker) și  cauți soluții eficiente pentru eliberarea de emoțiile negative,  atunci de la Seminarul ”Journey Experience” vei pleca cu răspunsuri clare și cu o întreagă astfel de cutie de instrumente de vindecare emoțională practice și cu efecte durabile!

  Procedeul ”Călătoria” constă în accesarea și eliberarea trăirilor negative reprimate, care acționează ca niște toxine emoționale ce vulnerabilizează organele corpului. Prin aceasta, „Călătoria” permite capacității naturale de vindecare și regenerare a corpului să funcționeze la maxim.
  În cei peste 20 de ani de când a fost concepută, metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stima de sine scăzută, atacuri de panică, până la boli fizice psihosomatice, dependențe, abuz sexual, probleme relaționale și profesionale.

  Investiția ta este de 300 euro și include:
  - Cursul teoretic și multiple aplicații practice (introspecții ghidate, meditații, exerciții în diade și în grupuri)
  - Suport de curs

  Preț înscriere timpurie: 270 euro pana pe 1 mai 2021.

  Seminarul are loc în limba engleză cu traducere în limba română la cerere.