Conferinta cu intrare libera – Brandon Bays

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/06/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Universitatea Spiru Haret

Categories No Categories


Universitatea Spiru Haret
Asociatia pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale
TvH
Va invita la conferinta cu intrarea libera

Vindecare emotionala si transformarea radicala a constiintei prin metoda “Calatoria”

Sustinuta de Brandon Bays
Expert in vindecarea minte-corp
Autoarea bestseller-ului “Calatoria” și a metodei cu același nume

In 1995, cand aparea cartea lui Daniel Goleman “Inteligenta emotionala” si mugurii preocuparilor pe scara larga pentru sanatatea emotionala abia incepeau sa rasara, Brandon Bays lucra deja de cativa ani de zile asupra emotiilor negative reprimate cu procedee de vindecare emotionala din gama celor pe care noi, dupa mai bine de 20 de ani, le cunoastem sub numele de “The Journey”.
Brandon a dezvoltat si a rafinat aceasta metodologie de vindecare emotionala si transformare radicala a constiintei incepand cu anul 1992, atat în urma experientei sale de vindecare de o tumoare, precum si a bogatei ei expertize în domenii multiple: Filozofie, Religii comparate, Kinesiologie, Fitoterapie, Nutritionism, Programare Neuro-Lingvistica, Masaj terapeutic, Body electronics etc.
Astazi ea este unul dintre cei mai cunoscuti speakeri în domeniul vindecarii emotionale si trezirii spirituale, metoda creata de ea fiind prezenta actualmente în 46 de tari din întreaga lume, iar cartea ”Calatoria” fiind tradusa în 22 de limbi.
Procedeul ”Calatoria” consta în accesarea si vindecarea trairilor negative reprimate, care actioneaza ca niste toxine emotionale ce vulnerabilizeaza organele corpului. Prin aceasta, „Calatoria” permite capacitatii naturale de vindecare si regenerare a corpului sa functioneze la maxim.
În cei peste 20 de ani de cand a fost conceputa, metoda a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stima de sine scazuta, atacuri de panica, pana la boli fizice psihosomatice, dependente, abuz sexual, probleme relationale si profesionale.

Se asigura traducere din limba engleza in limba romana.

Va rugam sa va inscrieti la conferinta prin acest formular:
https://bit.ly/2LPewbb

Brandon va sustine această conferinta in avanpremiera Seminarului ”Calatoria Intensiv”, pe care il va oferi in București, între 8-10 iunie si in care preda bazele metodei de vindecare emotionala si transformare radicala a constiintei numita ”Calatoria”.
Detalii si inscrieri pe www.metodacalatoria.ro, email info@metodacalatoria.ro, telefon 0731.85.43.83, 0722.65.71.55.