”Journey for kids”

 

Vindecarea emotionala a copiilor prin metoda Journey

”Journey for kids”

Descriere: Un seminar de 2 zile, dedicat in primul rand adultilor care sunt parinti sau lucreaza cu copiii si care vor sa invete cum anume se aplica instrumentele de vindecare emotionala Journey la copii.

Optional: In a doua parte a celei de-a doua zile (incepand cu ora 17.00) vom lucra si cu copiii ceea ce am invatat la seminar.

Pret: 230 euro

Pret early booking: 190 euro – daca va inscrieti si achitati pana in data de 15 martie 2018.

Daca doriti sa participati si la sesiunea cu copiii si/sau va aduceti si copiii in ultima zi se achita inca 50 de euro.

Descriere seminar:

Este un seminar de educatie si vindecare emotionala a copiilor prin metoda ”Calatoria”, conceput pentru parinti si profesionistii care lucreaza cu copiii – profesori, educatori, medici pediatri, psihologi, psihopedagogi etc.

Asadar, te invitam intr-o aventura eliberatoare pentru:

 • Mari, mijlocii & mici
 • Mamici, matusi, unchi & tatici
 • Profesori, educatori & bunici!

In caz ca:

 • Vrei sa iti ajuti copilul sa-si depaseasca temerile, inhibitiile sau timiditatea;
 • Nu stii cum sa opresti comportamentele agresive sau conflictele permanente ale celor mici;
 • Copilul tau are vise urate care se repeta sau blocaje care nu trec cu nimic;
 • Vezi ca i-ai transmis puiului tau unele frici sau comportamente nesanatoase si vrei sa opresti asta;
 • Vrei sa-ti vindeci propriile rani afective din copilarie;
 • Simti ca intri pe ”teren alunecos” cand vine vorba despre emotiile tale sau ale copilului/adolescentului tau,
 • Adolescentul tau nu stie ce sa faca cu emotiile negative;
 • Lucrezi cu copiii ca educator, profesor, psiholog, medic si vrei sa le dezvolti inteligenta emotionala sau sa ii ajuti sa se vindece prin lucrul asupra emotiilor lor negative;
 • … sau pur si simplu vrei sa afli cum e cu inteligenta emotionala a ta si a celor mici…

…pentru toate aceste situatii – si pentru altele care implica prezenta emotiilor negative la copii si adolescenti – am conceput seminarul ”Journey for kids”, in care utilizam instrumente din gama de vindecare emotionala ”Calatoria” (concepute de Brandon Bays si echipa ei) pentru a-i ajuta pe adulti, adolescenti si copii sa isi cunoasca emotiile, sa le gestioneze sanatos si sa se vindece de emotiile dureroase pe care le-au ascuns in suflet.

Despre speaker:

Patricia Cihodaru este practician acreditat al metodei ”Calatoria” si speaker desemnat de Brandon Bays pentru a preda metoda ”Calatoria” in Romania. Ea imbina pasiunea pentru instrumentele de vindecare emotionala marca ”The Journey” cu experienta de peste 15 ani ca psiholog si psihoterapeut specializat pe psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapie experientiala, precum si pe modalitati de interventie psihologica pentru sanatatea emotionala a copiilor si adolescentilor, a copiilor cu ADHD si a copiilor cu agresivitate. Patricia este fondatorul Asociatiei pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale si a oferit numeroase sesiuni de psihoterapie si consiliere one-to-one pentru copii si parinti, precum si conferinte, seminarii si workshop-uri de dezvoltare a inteligentei emotionale in scoli, dedicate atat elevilor, cat si profesorilor.

Inscrie-te aici