FAQ

 

Pentru cine este potrivit Seminarul Calatoria Intensiv”?

Daca te lupti cu orice fel de problema fizica sau blocaj emotional, Seminarul “Calatoria Intensiv” te poate ajuta. Sau poate simti ca viata are de oferit mai mult si ca nu iti folosesti  intregul potential. Daca te simti blocat(a) si nu poti face schimbarile de care ai nevoie, Seminarul “Calatoria Intensiv” te va ajuta sa ajungi la cauza principala a ceea ce te tine pe loc, la orice nivel – fizic, emotional, mental si spiritual.

NU este pentru tine daca esti in cautarea unor retete rapide si usoare, care nu implica sa privesti adevarul in fata. Seminarul "Calatoria Intensiv" este pentru cei vare iubesc adevarul si care vor sa-si elibereze viata de bagajul emotional pe care l-au purtat cu ei prea mult timp.

 

Cum poate un seminar sa te vindece?

Seminarul ”Calatoria Intensiv” este diferit de toate seminariile la care ai mai participat vreodata. El este conceput pentru a dezvalui blocajele personale, emotionale si fizice, care te tin pe loc in viata si iti creeaza blocaje sau boli. Vei elimina adevarata lor cauza si vei ajunge la iertarea care elibereaza – atat pe tine cat si pe ceilalti.

Procesul personal, puternic numit ”Calatoria” pe care il vei exerimenta, s-a nascut direct din experienta lui Brandon Bays de vindecare a unei tumori. Metoda ”Calatoria” creata de ea iti permite sa accesezi amintiri stocate profund, la nivel celular – si te invata cum sa rezolvi si sa renunti la problemele stocate.

 

Unde sunt dovezile stiintifice ca metoda ”Calatoria” poate vindeca?

Emotiile nu sunt doar substante chimice produse in creier. Ele sunt semnale electrochimice care influenteaza chimia si energia electrica din fiecare celula din corp. Starea electrica a corpului este modulata de emotii care schimba lumea interioara a corpului.

Candace Pert, sefa Departamentului de Biochimie a Creierului de la National Health Institute, a facut o descoperire extraordinara, care a schimbat modul in care oamenii de stiinta inteleg conexiunea minte-corp. Ea a gasit receptorul pentru opiacee – mecanismul prin care o clasa de substante chimice (peptidele) influenteaza mintea si corpul. Cercetarea ei a condus-o la o intelegere a modului in care emotiile functioneaza ca un sistem de reglare in corp.

La nivel neurologic, Pert a descoperit ca sentimentul de a fi conectat la Dumnezeu, de a te simti binecuvantat, este o parte importanta a functiei creierului. "Binecuvantarea si beatitudinea provin din aceeasi radacina. Suntem profund programati pentru a fi fericiti. Aceasta este normal si este firesc ", spune ea.

"Substantele chimice" care apar natural se numesc endorfine si sunt eliberate in creier si in corp ca raspuns la starile emotionale si la activitatile fizice. Pert spune: "Receptorul de opiacee.... este in cortexul nostru frontal, cea mai avansata parte a creierului. Este ca si cum am fi proiectati sa facem alegeri in jurul placerii. Partea cea mai inalta, cea mai inteligenta a creierului nostru este imbibata de receptori pentru a ne face sa folosim placerea ca un criteriu pentru deciziile noastre. Deci este OK sa te simti bine – Dumnezeu este bun".

Pert continua: "Stim ca vibratia din acesti receptori mediaza sau conduce spre o stare de fericire a intregului corp... ca vibratia endorfinica este intr-adevar fericirea unirii si a uniunii divine." Deci, cand cream in interior acest tip de rezonanta, suntem aliniati cu acel sine divin. Adevarata beatitudine reprezinta o stare optima de functionare.

 

Mi-as  dori  sa  particip,  dar  nu  imi  permit  in  acest  moment

Nu este nici o problema. Am pregatit  un plan  de  plata care  iti  permite sa platesti  in trei rate, una  imediat  dupa  ce te-ai  inscris, urmatoarea  la 30 de zile si cea finala in 60  de zile.

Toate platile trebuiesc finalizate cu minim 14 zile lucratoare inainte de inceperea seminarului.

 

Tot  nu  sunt  sigur ca  Seminarul  Calatoria Intensiv” este  pentru mine

Daca inca nu esti sigur ca Seminarul ”Calatoria Intensiv” este pentru tine, te rog sa gasesti mai jos cartea ”Calatoria” in format audio:

Toate acestea sunt complet gratuite si te vor ajuta sa intelegi cum functioneaza metoda si cum poti sa o folosesti pentru a-ti imbunatati sanatatea fizica si emotionala.

 

Care este structura seminarului?

In prima zi  vei experimenta procesul ”Calatoria Emotionala” care te va ajuta sa accesezi si sa eliberezi amintirile celulare reprimate.

In a doua zi vei experimenta procesul ”Calatoria Fizica” si vei accesa puterea vindecatoare a propriului corp. Procesul este cel care a ajutat-o pe Brandon sa se vindece de tumora.

In a treia zi vei invata abilitati avansate pentru vindecare pe care le vei putea folosi in viata de zi cu zi. Ele te vor ajuta sa ajungi la o iertare profunda la nivel celular. Vei putea folosi aceste instrumente pentru a-ti ajuta prietenii, familia si clientii, dupa ce ai incheiat seminarul. Mai multe detalii aici.

 

Engleza  mea  nu  este  prea  buna,  pot  primi traducere  in  limba  romana?

Da, asiguram traducere simultana in limba romana. Pretul pentru traducere este 30 de euro pentru toate cele trei zile de seminar.

 

Trebuie  sa  ma  pregatesc  pentru  seminar?

Tot ce iti cerem este sa vii cu inima deschisa, cu increderea ca vindecarea este posibila pentru tine si sa fii dispus(a) sa privesti adevarul in fata. Corpul tau se poate videca – si prin participarea la seminar a luat deja decizia de a trece printr-o transformare profunda. Deci, doar vino.

 

Am o  problema  de  sanatate  –  ma  poate  ajuta  Seminarul  ”Calatoria  Intensiv”?

Seminarul ”Calatoria Intensiv” a ajutat deja mii de persoane care sufereau de diferite probleme fizice si a dus la rezultate foarte profunde. Totusi, vrem sa subliniem ca nu exista garantii ca aceasta vindecare va avea loc. Fiecare corp este diferit si fiecare dintre noi este intr-o calatorie diferita. Este bine sa vii cu incredere, deschidere si disponibilitatea de a explora fara asteptari.

 

Cazarea si mesele

Cazarea si mesele nu sunt incluse in pretul Seminarului ”Calatoria Intensiv”.

 

Va trebui sa-mi impartasesc trairile/sa vorbesc in fata intregului grup?

NU! Exista sesiuni de impartasire a trairilor proprii si in cadrul lor vorbesc doar cei care doresc aceasta, cand doresc.

 

Trebuie sa aduc un partener/prieten cu mine?

Nu, nu este nevoie. Daca doriti, puteti face aceasta prietenii dumneavoastra  sunt bineveniti. Recomandam ca prietenii sa participe pentru ca EI isi doresc, nu pentru ca va doriti dumneavoastra!

 

Este OK sa lucrez cu prietenul/partenerul cu care vin?

Datorita naturii acestui proces, este indicat sa lucrati cu o persoana  pe  care  nu o cunoasteti, cu cineva care  nu va  va  trage inapoi  spre ceea ce ati fost in trecut.

 

De ce zilele de seminar sunt atat de lungi?

Programul este incarcat pentru ca este multa teoretie de predat si se fac multe exercitii practice.

 

Trebuie sa particip la toate cele trei zile ale seminarului?

Da! Vineri  invatam  Procesul Calatoriei Emotionale, sambata pe  cel  al  Calatoriei  Fizice, iar duminica deprindem Abilitatile  Avansate  utile pentru eficientizarea ambelor procese invatate in primele 2 zile. In toate cele trei zile se predau elemente care va ajuta sa intelegeti tot mai profund cum functioneaza procesul, in ce consta vindecarea din perspectiva “Journey”,  precum si propria “Calatorie” interioara.

 

Brandon si Kevin ofera sesiuni private one-to-one?

Intrucat amandoi calatoresc foarte mult pe parcursul intregului an, ei nu mai pot oferi astfel de sedinte private.

 

In ce consta procesul “Calatoria”?

Procesul “Calatoria” este o introspectie ghidata prin care iti constientizezi emotiile dureroase reprimate, descoperi cauzele-radacina ale afectiunilor sau problemelor din viata pe care vrei sa le rezolvi si apoi lucrezi asupra lor prin procedee specifice unele similare celor din anumite forme de psihoterapie (exprimarea emotiilor,  proces  de  iertare, asimilarea de resurse psihologice etc.) `pana simti` inclusiv prin starea de relaxare si de bine resimtita in corp ca rezolvarea este completa. “Calatoria” iti permite sa patrunzi in interiorul tau, fiind ghidat de inteligenta naturala a corpului tau, cea care iti face inima sa bata, respiratia sa se produca si toate sistemele corpului sa functioneze armonios.

Dupa ce accesezi amintirea care constituie cheia  problemei  tale, vei exprima emotiile asociate acestei amintiri si iti vei deschide apoi sufletul intr-un eliberator proces de iertare. Eliberarea de impactul emotional al respectivei amintiri faciliteaza apoi vindecarea la nivel celular.

 

Cum incep?

Iti recomandam sa incepi prin citirea  cartii “Calatoria” de  Brandon  Bays  (aparuta  in limba romana la Editura  Adevar Divin, www.divin.ro ), pentru  a  vedea daca  acest tip de  lucru cu tine insuti ti se potriveste si daca simti chemarea interioara sa mergi mai departe in aceasta directie. De asemenea,  poti sa cauti  pe  site-ul  www.metodacalatoria.ro  (sau sa te abonezi la newsleterul nostru si sa afli) daca in orasul tau se sustin prezentari introductive organizate de practicienii acreditati ai “Calatoriei”. In aceste prezentari,  practicienii  instruiti  de  Brandon  iti vor raspunde  la  intrebari si  vor povesti experienta  lor legata  de  acest procedeu.  Daca vei  simti nevoia de a continua studiul metodei, te asteptam la Seminariile “Journey Intensive” organizate in Romania sau in alte tari unde poti experimenta direct procesul “Calatoria”. Poti, de asemenea, sa alegi o sesiune privata cu unul dintre practicienii acreditati ai metodei.

 

La seminarii voi lucra direct cu Brandon sau cu speakerul care sustine aceste seminarii?

La “Journey Intensive” se predau atat Calatoria Emotionala, cat si Calatoria Fizica. In prima zi a seminarului “Journey Intensive” are loc si o demonstratie live a procesului, in care Brandon/speakerul care tine seminarul conduce pe cineva prin etapele “Calatoriei”.  Apoi, veti primi materialul de curs  in care  este prezentat procesul  pas  cu pas si va veti  imparti  cate  doi,  aplicandu-va reciproc procesul, pe rand. Veti fi asistati de o echipa de traineri care cunosc metoda si va pot ajuta sa intelegeti cum functioneaza ea si sa o aplicati.

 

Cine poate beneficia de “Calatoria”?

“Calatoria”poate fi folosita de catre orice persoana care are o problema fizica sau emotionala de care doreste sa se elibereze  de  la o boala cronica (pentru a elibera stresul emotional  care  a facilitat sau chiar a  cauzat  imbolnavirea) la probleme  emotionale (anxietate, depresie, atacuri de panica etc.) pana la dorinta de a gasi adevarul care se afla dincolo de problemele noastre emotionale.

Evident,  metoda “Calatoria” nu inlocuieste tratamentul  medicamentos  prescris de medicul curant  si  trebuie  utilizata  doar impreuna  cu acesta. Procedeul se adreseaza celor care refuza sa mai fie victime, care nu mai vor sa ramana in cosmarul durerii si, in schimb, isi doresc sa experimenteze libertatea  de a-si  explora  cel  mai  inalt potential si sa-si traiasca viata ca o expresie deplina a Sinelui lor adevarat. Singurele lucruri de care aveti nevoie sunt: sinceritatea cu voi insiva, curajul de a privi in interior, smerenia de a sti ca tot ce e omenesc nu ne e strain si dorinta de a fi liberi.

 

 

Sute de mii de oameni din intreaga lume au experimentat metoda pas-cu-pas, simpla si totusi atat de puternica, predata la ”The Journey Intensive”. Facand aceasta, ei au depasit o gama larga si variata de provocari, inclusiv boli fizice, probleme emotionale, relationale, de cariera sau performanta.

 

Vino alaturi de noi si fii liber!

 

Seminar Journey Intensive cu Brandon Bays in Romania 2017