Carmen Pastiu, consilier de dezvoltare personala, formator

 

Recomand ”Calatoria” din doua perspective:

Prima cea a persoanei care a ajuns la seminarul ”Journey Intensive” acum 4 ani, cu probleme emotionale grave care in scurt timp s-ar fi manifestat si in fizic si care a avut dovada clara, dupa seminar, ca ceea ce aveam stocat in celule inca dinainte sa ma nasc s-a eliberat, reusind sa ajung eu cu mine, in primul rand, dar si cu cei din jurul meu, la o intelegere foarte profunda.

Experimentez ”Calatoria” de 4 ani in toate aspectele vietii mele, de fiecare data ea fiind un instrument foarte eficient pentru eliberare si armonizare, pentru atingerea pacii si linistii mele interioare.

Cea de-a doua perspectiva este cea de terapeut. Si nu recomand numai eu Calatoria, dar si persoanele cu care eu lucrez. Mai jos vedeti de ce una dintre persoanele cu care am lucrat, in varsta de 75 ani, va recomanda sa faceti acest seminar:

Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie privit si inainte.

CALATORIA mi-a dat posibilitatea sa arunc cate ceva din sacul pe care-l poarta din inconstienta omul – acela al trecutului, sac greu, coplesitor, cu infrangeri pe care le-a avut, rani pe care le-a suferit.

Purtam in adancul sufletului resentimente fata de tatal meu. Ani intregi am refuzat sa ma gandesc la el, sa simt iubirea de copil pentru parintele lui. In viata mea exista doar cea mai draga fiinta, MAMA.

In timpul ”Calatoriei” am ajuns la etapa focului de tabara, unde i-am intalnit pe toti ai mei si atunci mi-am exprimat durerea pentru tot ce tata ne facuse rau, noua, copiilor si mamei. Am auzit si explicatiile lui, pe undeva reale.

Dupa discutie am simtit nevoia sa-i dau iertarea mea si sa incerc dragostea mea de copil.

Am iesit din procesul ”Calatoriei” mai usoara, pentru ca am scos la iveala ce aveam de ani de zile impotriva parintelui meu. L-am iertat si gandurile mele acum sunt de dragoste si dor pentru el.

Cu pretul unui plans zdravan am reusit ce-mi doream atat de mult, acum, cand batranetea a batut la usa mea, devenind mai inteleapta, cu intelegere pentru tot ce face omul in viata – bun sau rau.

”Calatoria” a fost pentru mine o experienta cu folos si m-am hotarat s-o aplic si in alte domenii din viata mea. Am realizat ca trebuie pastrata o raza de speranta in inima noastra, in spatele ei aflandu-se bucuria, pacea si mila.

CALATORIA este vindecatoare pentru ca scoti emotii si trairi adunate de-a lungul anilor care te traumatizeaza.  

In concluzie, CALATORIA INSEAMNA VINDECARE PRIN ELIMINAREA TRAUMELOR EMOTIONALE SI FIZICE (Mocioiu Constanta, 75 ani)

 

Email: carmenpastiu08@yahoo.it

 

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *