Maria Alina Gutoi, practician acreditat ”Calatoria”

 

În vara anului 2013, în urma unor investigații care nu defineau un diagnostic clar pentru starea fizică în care mă aflam, aveam să primesc, din partea medicului, recomandarea de a citi Călătoria, de Brandon Bays. Explicația dată fiind: ”se pare că somatizați experiențele trăite, corpul reacționează de multe ori pentru a vă proteja de emoțiile negative pe care le trăiți și face tot posibilul să vă scoată din context, chiar dacă asta înseamnă stare de sănătate alterată”.

Am citi cartea în cateva zile și în seara în care am terminat-o am experimentat prima călătorie fizică, așa cum mi-am putut-o eu imagina. Rezultatul a fost spectaculos și acea vară a fost ultima în care am mai experimentat starea de rău fizic..

Pentru mine, primul seminar a fost ca un buton de resetare care mi-a permis să îmi reorganizez viața pe toate planurile.

Am înțeles că nu e nevoie de tragedii, de boli grave, de divorțuri sau suferința, nici măcar nu e nevoie să aștepți până la pensie, ca să poți să te înțelegi pe tine și să îți oferi echilibru interior.

Iar de aici, din interiorul linistit, poți să îi susții și pe cei din jur, atât cât doresc să fie susținuți.

Cred că Metoda călătoria e mai mult decât o terapie complementară, cred că poți să îți creezi un stil de viață după ce o întânești.

Da, poți ”călători” periodic în funcție de nevoie, indiferent că este o legat de o stare fizică sau una emoțională. Și oricând o poți alătura unui tratament sau unei terapii, pentru a vindeca și baza, pentru a vindeca la nivel de cauză.

Modul în care au fost adunate tehnici și îmbogățite cu acceptarea emoțiilor ca firești, cu întelegerea Sursei vieții și cu iertarea ce oferă detașarea de poveste, face din Metoda Călătoria un instrument unic. Un instrument ce poate fi folosit ca terapie sau, cum spuneam, ca mod de viață.

Email: gutoimari@gmail.com

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *