Cristin Galustyan – Psihoterapeut

In cautarile mele de suflet  pe la tot felul de seminarii descoperisem  Cartea” Journey”inca din 2010 si urmaream activitatea autoarei Brandon Bay. A fost atat de firesc atunci cand o persoana draga sufletului meu m-a anuntat ca seminarul  “Journey Intensiv” sustinut de Brandon Bays va avea loc in Romania sa ma inscriu pentru ca, asa cum am precizat, cartea ma fascinase si deschisese o perspectiva noua asupra modului in care poti lucre cu tine si cu ceilalti.

Si iata-ma la Seminarul “Journey Intensive” cu Brandon Bays. O explozie uriasa de energie, deschidere si informatie.Trei zile care iti ofera instrumente practice si eficiente de lucru cu tine.

Preocuparile mele se impart intre profesia de psihoterapeut cognitiv-comportamental si noul drum pe care l-am descoperit, metoda “Calatoria” si am  vrut  sa-l urmez pana la capat  imbinand in mod armonios si practic aceste doua abordari care au ca unic scop vindecarea emotionala. Si  astfel  m-am hotarat sa devin Practician autorizat Journey urmand intregul program de pregatire si sa ii ajut si pe altii, asa cum am fost si eu ajutata.

Email: cristin_galoustian@yahoo.com

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *