Roxana Gabor Iliescu, Feminity & Family Building Trainer

Acum 5 ani eram blondă, slabă, realizam emisiuni mondene, eram mamă singură pentru două fete și toată lumea îmi admira puterea și independența.
Apoi a venit Brandon Bays și a ridicat o sprânceană – “Dar tu cum te simți cu adevărat?”.
Au curs râuri de lacrimi de atunci, și de tristețe dar mai ales de eliberare și de bucuria libertății.
O viață în care nu mai trebuie să pretind că sunt fericită atunci când mă simt goală pe dinăuntru?
O relație în care să pot spune exact ceea ce simt fără să fiu judecată?
Un copil soare venit fără tratamente alopate după un diagnostic clar de infertilitate?
Toate acestea mi se păreau science fiction înainte. Au fost doar trei dintre cele mai importante cadouri primite de la Journey.
In chip de reverență, am înființat asociația Călătoria spre Tine, pentru a da mai departe instrumentele de eliberare emoțională minunate și mereu perfecționate de Brandon Bays. Sau mai bine zis de Univers prin ea.
Și aleg să-mi continui calea personală spre adevăr și iubire prin metoda The Journey. Probabil nu este singura metodă ce dă rezultate.
Pentru structura mea mentală, suspicioasă și iscoditoare, este cu siguranță cea mai completă, mai scurtă și mai eficientă metodă.
Și spun asta proaspăt întoarsă din India de la workshop-ul Karma Cleanse (Purificarea Karmei) la care îmi doresc să participe cât mai mulți români pentru a deveni masă critică de schimbare. Sper să ne întâlnim acolo în 2019, după ce vei fi absolvit Journey Intensive din iunie. Seminarul la care am participat de peste 10 ori și De fiecare dată este mai puternic și mai eficient! E o bucurie să văd cum în trei zile se întâmplă atâtea miracole, atâtea schimbări de mentalitate, atâtea schimbări practice în viața și sănătatea participanților!!!
Ce înseamnă Journey pentru mine? Trusa de ajutor pe care o am în permanență la mine pentru toate situațiile de criză. Alături de orice altceva simt, de la uleiuri esențiale la homeopate și alimente minune. Dar niciodată nu lipsește Journey. Pentru că este atât de rafinat structurat încât am tot ce-mi trebuie în orice moment pentru a face față oricărei crize sau bucurii.

 

Email: roxanaioanailiescu@gmail.com.

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *