Roxana Gabor Iliescu, Feminity & Family Building Trainer

Acum 5 ani eram blondă, slabă, realizam emisiuni mondene, eram mamă singură pentru două fete și toată lumea îmi admira puterea și independența.
Apoi a venit Brandon Bays și a ridicat o sprânceană – “Dar tu cum te simți cu adevărat?”.
Au curs râuri de lacrimi de atunci, și de tristețe dar mai ales de eliberare și de bucuria libertății.
O viață în care nu mai trebuie să pretind că sunt fericită atunci când mă simt goală pe dinăuntru?
O relație în care să pot spune exact ceea ce simt fără să fiu judecată?
Un copil soare venit fără tratamente alopate după un diagnostic clar de infertilitate?
Toate acestea mi se păreau science fiction înainte. Au fost doar trei dintre cele mai importante cadouri primite de la Journey.
In chip de reverență, am înființat asociația Călătoria spre Tine, pentru a da mai departe instrumentele de eliberare emoțională minunate și mereu perfecționate de Brandon Bays. Sau mai bine zis de Univers prin ea.
Și aleg să-mi continui calea personală spre adevăr și iubire prin metoda The Journey. Probabil nu este singura metodă ce dă rezultate.
Pentru structura mea mentală, suspicioasă și iscoditoare, este cu siguranță cea mai completă, mai scurtă și mai eficientă metodă.
Și spun asta proaspăt întoarsă din India de la workshop-ul Karma Cleanse (Purificarea Karmei) la care îmi doresc să participe cât mai mulți români pentru a deveni masă critică de schimbare. Sper să ne întâlnim acolo în 2019, după ce vei fi absolvit Journey Intensive din iunie. Seminarul la care am participat de peste 10 ori și De fiecare dată este mai puternic și mai eficient! E o bucurie să văd cum în trei zile se întâmplă atâtea miracole, atâtea schimbări de mentalitate, atâtea schimbări practice în viața și sănătatea participanților!!!
Ce înseamnă Journey pentru mine? Trusa de ajutor pe care o am în permanență la mine pentru toate situațiile de criză. Alături de orice altceva simt, de la uleiuri esențiale la homeopate și alimente minune. Dar niciodată nu lipsește Journey. Pentru că este atât de rafinat structurat încât am tot ce-mi trebuie în orice moment pentru a face față oricărei crize sau bucurii.

 

Email: roxanaioanailiescu@gmail.com.

Posted in VIP

1 thought on “Roxana Gabor Iliescu, Feminity & Family Building Trainer”

  1. Draga mea Roxana, iti trimit un stigat de ajutor in care imi pun toata speranta ca Universul a facut in asa fel , ca in drumul meu , sa te intalnesc.De ce spun acest lucru?Pentru ca ieri , citind in pdf cartea ,,Calatoria’’ am constintizat ca Tiroidita Hasimoto care imi blocheaza vorbele, sentimentele se manifesta cu o dorinta vizibila, dureroasa din ce in ce mai pregnant in viata mea dupa moartea tatalui meu , cand mi -am dorit din cauza durerii pe care am simtit-o si a socului sa spun :,,Tata ia-ma la tine, ca nu mai pot de durere’’. Sunt trei ani de cand tatal meu a murit si doi ani de cand tot fac cursuri de dezvoltare personala pentru a ma cunoaste, pentru a descoperi divinitatea din mine. Imi doresc sa pot lucra daca se poate individual cu tine sau sa ma indrumi ce pot sa fac pentru a ma vindeca prin aceast metoda a Calatoriei .Eu simt ca aceasta minune se va intampla cu ajutorul Dumnezeului din mine , a Fecioarei Maria, a tuturor Arhanghelilor si Sfintilor si a dorintei mele de a trai in sanatate, liniste, pace si armonie alaturi de sotul si fiul meu.Te imbratisez cu recunostiinta ca ai aparut in viata mea.Multumesc pentru emisiunile minunate pe care le prezentati la canal 33..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *