Dana Bucur, Consultant Vizionar

 

Metoda Calatoria® (TheJourney®) este unul din cele mai frumoase cadouri de viata pentru mine!

Instrumentarul Calatoria este un set de tehnici si metode extraordinar de simplu de aplicat, intr+un mod placut si usor, de catre oricine.

Rezultatele sunt extraordinare!

Pentru mine aplicarea metodei a dus la cunoasterea de sine rapida si lesne, la vindecarea corpului cat si la deschiderea unor perspective de viata cum nu mi+as fi inchipuit vreodata.

In mai putin de un an si jumatate, cu o sarguinta si dedicatie iesite din comun, aplicand saptamanal metode si tehnici asimilate din seminariile si cursurile TheJourney®, m-am vindecat de o forma avansata de boala autoimuna (atentie! cu toate implicatiile pe majoritatea aparatelor si sistemelor umane), am revenit deplin in campul muncii, mi-am regasit pofta de viata, am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine in propriul corp, sistemul de perceptie s-a rafinat, comunicarea verbala s-a imbunatatit substantial, am cunoscut oameni minunati din familia mea de suflete din Romania si de peste pretutindeni si am avansat in demersuri legate de noul meu profil profesional. Mi-am descoperit identitatea de sine precum si scopul vietii mele, misiunea mea de suflet.

Unul din elementele cheie care au fost vitale pt mine a fost cel legat de emotii. Cum sa ma raportez la ele, cum sa le traiesc, cum sa ma simt in siguranta stiind ca nu ma vei pierde undeva pe drum etc iata cateva din reperele care au fost deslusite cu sprijinul acestei metode.

Am descoperit astfel ca emotiile sunt prietene super faine, pline de har, cu o inteligenta si intelepciune sclipitoare, generoase in a le deslusi sensul si scopul si sustinatoare in viata de zi cu zi.

O alta descoperire unica pentru mine si atat de necesara a fost aceea legata de descoperirea de sine. Cu totii suntem minte, inima si suflet, trup, materie. Printre petalele de emotii si ganduri, de stari si senzatii acolo in miezul cel unic m+am descoperit pe mine, am descoperit sinele (care in limba romana este intalnit atat de simplu in constructii precum: „prezenta de sine”, „de la sine”, „de sine statator” etc), am descoperit ceva unic, pur, puternic, plin de iubire. Este chiar esenta noastra, acel aspect care ne da putere, claritate, pace, iubire, lumina etc. Este insasi Gratia Divina, Sursa, Dumnezeu etc.

Iar acest lucru pentru mine a constituit marea rascruce de drumuri. La propriu si la figurat. O data conectata cu Sursa, viata mea de zi cu zi s+a schimbat, visele mele au prins aripi si trup pe Pamant.

Tin sa mai mentionez un alt aspect care pentru mine a fost important. Brandon Bays! Prezenta ei, implicarea ei (cu atata forta, creativitate si iubire) da, au avut un mare impact asupra mea. Cata sustinere, cata intelegere, cata chemare!

Personalitatea cu totul aparte a lui Brandon Bays, dinamismul si motivatia unica, integra, plina de har si iubitoare, m+au facut sa urmez nu doar formarea de practician acreditat TheJourney® ci si multe alte seminarii si formari extraordinare de genul „Enneagram Masterclass” ori sa particip la Retragerile avansate (unice!) din India.

Seminariile, intregul set de formari si alte evenimente de profil din portofoliul TheJourney® sunt unice in lume. De la modul de aranjare a salii, la modul de abordare, de lucru si la felul in care staff+ul si trainerii sustin fiecare eveniment in parte si pana la fundalul muzical si rezultatele extraordinare care se raspandesc cu o viteza uimitoare de fiecare data cand inima TheJourney® bate!

Haideti sa ne cunoastem, haideti sa ne bucuram de deschiderea sufletului nostru impreuna si sa traim minunea ce suntem aici pe Mama Pamant.

Metoda Calatoria® este o descoperire unica pe pamant, o creatie inovativa si eliberatoare.

Dana Bucur email: inscrieri@danabucur.com

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *