Patricia Cihodaru, Psihoterapeut & Speaker de inteligenta emotionala

Am ajuns la ”Calatoria” intr-un moment de confuzie si durere emotionala. Cu ajutorul acestei metode mi-am regasit claritatea si curajul de a merge mai departe in viata. Ea m-a ajutat nu doar sa ma vindec de emotiile negative pe care le traiam, ci si sa fac saltul pe un nou nivel de constiinta si intr-o noua etapa de viata – mai buna, sanatoasa, implinitoare.

Entuziasmata de rezultatele obtinute am folosit apoi metoda cu clientii care-mi veneau in psihoterapie. Efectele nu au incetat nici azi sa ma uimeasca – vindecarea emotionala are loc mult mai repede si este foarte durabila! Zi de zi in cabinetul meu asist la adevarate miracole sufletesti care apoi se materializeaza in rezolvarea problemelor de viata ale fiecaruia.

Avem nevoie de instrumentele ”Calatoriei” pentru ca emotiile negative reprimate (tristetea, fricile de tot felul, resentimentele, furia, dezamagirile, frustrarea, socurile emotionale, durerea produsa de rupturile relationale etc.) ni se cuibaresc in suflet si-l impietresc. Ne scad increderea in sine, ne limiteaza optiunile, ne ingreuneaza deciziile si nu ne lasa sa inaintam in viata. Alteori ele se traduc in corp prin afectiuni fizice cauzate de stresuri pe care nu am stiut sa le gestionam.

Dupa ce am practicat timp de 15 ani psihoterapia si 6 ani metoda ”Calatoria” – atât cu adulti, cât si cu copii – o consider o capodopera terapeutica si un dar special pentru sufletul oricarui om care o foloseste.

Va invit la Seminarul ”Journey Intensive”, cu Brandon Bays, unde invatam sa ne eliberam cu blândete de emotiile negative si sa ne recuperam libertatea interioara, sa ne vindecam relatiile si sa accesam frumusetea din sufletul fiecaruia dintre noi.

Email: patricia.cihodaru@gmail.com

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *