Mihaela Mindreci, Consilier de Dezvoltare Personala

Acum stiu.

Cand m-am nascut m-am imbarcat pentru Calatoria numita Viata. Multa vreme nu am fost constienta de asta si m-am lasat purtata pe valuri, in zone mai mult sau mai putin linistite, in furtuna, in ceata; am plutit in ape limpezi si primitoare pentru o vreme fara sa stiu cum sa fac sa evit vremea rea sau cum sa fac sa trec prin ea avand curaj si inima sus.

Sunt peste 15 ani insa de cand am inceput sa devin un Calator mai constient, sa caut in interior, stiind intuitiv ca acolo era busola care ma purta catre ACASA. Am pus întrebări, am aflat răspunsuri, am citit, am studiat, am facut cursuri si formari, am aplicat, am esuat, iar am invatat si iar am aplicat. Si nu m-am mai oprit. A fost pe drum un moment de AHA! in care mi-am dat seama ca sunt mai mult decat acest corp care ma poarta prin lume. Iar explorarea Sinelui, cautarea propiului Suflet si linistea de a fi acasa au devenit pentru mine o destinatie in sine.

Intalnirea mea cu metoda Calatoria venea intr-un moment de mari teste pe care viata mi le-a dat. Din fosta corporatista si antreprenor, imi doream altceva cu ardoare, doar ca nu stiam ce. Pana la acel moment, toate cursurile si formarile de dezvoltare personala pe le facusem imi confirmau cautarile doar ca nu stiam care este calea pentru mine. Alaturi de asta, se amplificau niste probleme de sanatate la care nu gaseam rezolvare chiar si cu supraveghere medicala. Si ca sa spun cinstit, nici in viata personala nu stateam prea bine.

Felul in care am aflat de metoda si primul Journey Intensive la care am participat sunt o poveste in sine, despre care nu iti voi povesti aici. Pot doar sa spun ca la primul Journey Intensive m-am dus avand speranta ca in acele 3 zile voi afla rezolvarea problemelor mele definitiv. Credeam ca la finele celor 3 zile voi spune: “Gata! Acum am inteles, am facut pace, am facut curat, de acum totul curge lin”.

Ei bine, cum probabil ca banuiesti, nu a fost asa. La sfarsitul celor 3 zile fabuloase cu Brandon, echipa si colegii mei de curs, am stiut ferm de data aceasta, ca voi fi un Calator pentru toata viata mea. De data asta….un Calator Constient, care acum are in mana vaslele (instrumentele) si stie cum sa navigheze ceata, furtuna, apele tulburi si sa se bucure deplin de momentele si lucrurile frumoase care ii ies in cale.

A fost o intalnire cu mine, cu sufletul meu atat de profunda incat si astazi, amintirea acelui moment este la fel de vie si emotionanta. Si am stiut ca vreau sa merg mai departe si sa devin terapeut. Inca din a 3-a zi a cursului. Am stiut ca vreau sa impartasesc aceasta cunoastere si altora. Am stiut ca vreau sa ii invat pe copii despre lumea interioara si despre puterea infinita care sta in ei si in noi toti.

Sunt 4 ani de atunci…..vechile incercari sunt demult trecute, sanatatea s-a imbunatatit ca si cand nici nu as fi avut vreo problema iar astazi……sunt terapeut acreditat international in folosirea metodei “Calatoria”, asa cum mi-am dorit. De ani întregi imi spun prietenii că ştiu să ascult şi să “văd lucrurile profunde şi adevărate din spatele cuvintelor”, că ştiu să fiu ACOLO pentru ei, disponibilă şi susţinătoare. Atunci nu intelegeam de ce spuneau asta si ce puteam face cu acest lucru. Acum stiu care este calea mea.

Fiecare intalnire pe care o am este o onoare pentru mine si la final raman cu o imensa bucurie ca am putut fi acel Calauzitor de care Calatorul curios si curajos care m-a intalnit, are nevoie.

In plus, mă face să zâmbesc şi mă inspiră imaginea unui viitor în care copiii învaţă de mici să găsească în interior acel loc liniştit şi acea voce care are toate resursele emoţionale şi îi ghidează spre cel mai sănătos răspuns în lume.

Adorm recunoascatoare pentru toate aceste lucruri din viata mea si cu zambetul pe buze pentru fiecare zambet si multumire pe care le primesc din partea prietenilor mei de Calatorie.

Ce imi place cel mai mult? Acum stiu. “Calatoria” imi coboara mintea in inima. Ma aduce ACASA.

Email: mindrecimihaela@gmail.com

Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *