Raluca Mihu – absolvent al programului de practician

1- Ce te-a convins să participi la Journey Intensive? Dar la intreg programul?
Am ajuns la JI-ul din Octombrie 2014 printr-o ȋntȃmplare. O prietenă de suflet, care este acum  JP, cu 3 luni ȋnainte de JI a postat pe FB că vine Brandon ȋn Romȃnia. Am zis să vin și eu ȋn țară ca să văd cum e seminarul. Acel weekend a fost greu și minunat ȋn același timp. A reprezentat ȋnceputul călătoriei mele pe cărarea schimbării, a dezvoltării, a iertări și a eliberării de trecut. Am decis să fac ȋntreg programul de practician ȋn primul rȃnd pentru mine, dar și pentru a-i putea ajuta pe alții să se elibereze, dar mai ales deoarece ȋmi doream să lucrez cu animalele.
2- Care este cel mai mare beneficiu al tau personal ȋn urma folosirii metodei?
Ȋn primul weekend de JI am accesat o tumoare pe care o aveam la un deget de la picioare. După 21 zile de la seminar nu o mai aveam. Pȃnă acum am adresat o multitudine de probleme de ego, am curățat credințe nesănătoase, mi-am ȋmbunătățit relația cu mine, dar și cu cei din jur, și chiar am folosit metoda la servici. Este o muncă continuă și o călătorie permanentă de auto descoperire și vindecare.
3- Care sunt cele mai Frumoase/ spectaculoase 3-5 reusite cu clientii tai ?
Am să dau 3 exemple de rezultate obținute doar dintr-o sedință, ca se vadă cȃt de puternică poate fi o călătorie.
Caz 1: Am lucrat cu o cățelușă labrador de 11 ani și stăpȃna ei acum mai bine de 2 ani pentru o tumoare canceroasă la stomac. Draga de ea este ȋn viață chiar și ȋn ziua de azi.
Caz 2: Am fost sunată pentru o urgență deoarece un adolescent era ȋn stare gravă și după multe săptămȃni ȋn spitale doctorii aveau diverse diagnostice și aplicau diverse tratamente, ȋnsă starea lui nu se ȋmbunătățea. Foarte repede după călătorie și-a revenit și s-a ȋntors la școală.
Caz 3: Am lucrat la abundență cu o prietenă care avea doctorat, dar avea nevoie de un servici mai bun. Ȋn 3 luni a reușit să schimbe și este ultra fericită.
4- Unde ai pozitiona Journey Method ȋn tabloul terapiilor complementare? Ce are special?
Iubesc metoda, dar nu aș putea să o clasific ȋntr-o categorie deoarece nu știu nicio altă terapie similară. Ceea ce ȋmi place mie este că se bazează pe sentimente și pe iertare. Este pentru cei care se lasă conduși de emoții și de suflet, dar reușesc să convingă mintea să observe cȃt mai mult din proces ȋn loc să ȋi permită să ȋl controleze.
5- Care crezi ca sunt categoriile de persoane care ar avea cel mai mult de castigat prin participarea la JI și de ce?
Este o metodă specială pentru cei care au curajul să ȋnfrunte adevărul și doresc să se elibereze. Sună ușor pe hȃrtie, dar ȋn realitate trebuie să ȋți sufleci mȃinile, și să te lași ghidat de Grație, de practician și de tine ȋnsăți.
Email: ralucamihu@gmail.com
Posted in VIP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *