Journey intensive

Invata un mod radical si profund de a depasi orice dificultate din viata, lucrand cu emotiile negative pe care ti le trezesc provocarile prin care treci

Seminar Journey Intensive cu Brandon Bays si Patricia Cihodaru 8-10 iunie 2018

In doar trei zile iti poti transforma complet viata si te poti elibera!

Seminarul de 3 zile ”Journey Intensive” a fost conceput cu grija de Brandon Bays pentru a-ti dezvalui pe deplin potentialul interior si a te ajuta sa descoperi cum sa valorifici puterea extraordinara de vindecare a corpului tau. 

Pe parcursul celor trei zile te vei elibera de blocaje emotionale profunde, de credinte sabotoare, de promisiuni limitatoare facute tie insuti si de alte conditionari nesanatoase. Vei afla cum datorita traumelor trecutului in corp se imprima ”amintiri celulare” negative si, cel mai important, vei invata cum trupul tau se poate elibera organic de trecut si se poate vindeca pe deplin.

Dupa ce vei folosi procesul profund transformator al metodei ”Calatoria”, vei pleca de la eveniment bucurandu-te de o stare de mai multa pace mentala, experimentand o mai mare bucurie de a trai, simtindu-te intreg si implinit interior si vei incepe sa traiesti la nivelul celui mai profund potential al tau de iubire, liber de frica.

Apoi, in calitate de Absolvent al Seminarului ”Journey Intensive”, te vei califica pentru a participa la mai multe cursuri si retrageri avansate marca Journey.

Ce se intampla in cele 3 zile la Seminarul Journey Intensive?

Ziua 1: Cum sa eliberezi blocajele emotionale si deschizi calea spre propria vindecare

In prima zi Brandon Bays preda stiinta din spatele vindecarii celulare, impartaseste propria vindecare miraculoasa de o tumoare de marimea unei mingi de baschet si inveti si practici unul dintre cele mai puternice procese ”The Journey”, numit ”Calatoria Emotionala”.

Vei procesa si vei descoperi blocaje emotionale adesea adanc ingropate care te-au tinut pe loc in viata ta. Vei reusi sa eliberezi amintirile celulare reprimate care adesea sunt legate de bolile fizice sau de incapacitatea de a-ti gestiona emotiile proprii, care au generat inchideri emotionale si consecintele lor negative.

Ziua 2: ”Calatoria Fizica” – O introspectie ghidata care ajuta corpul in vindecarea fizica

In cea de-a doua zi a Seminarului ”Journey Intensive”, Brandon va prezenta istoricul si capacitatea puternica de vindecare a celui de-al doilea mare proces Journey numit ”Calatoria Fizica”. Vei invata aceeasi metoda (imbunatatita si actualizata de zeci de ori in ultimii 20 de ani) pe care Brandon a folosit-o pentru vindecarea ei si pe care continua sa o foloseasca si astazi.  

Acesta este un alt proces unu-la-unu, in care vei fi ghidat pentru a descoperi si a elimina amintirile celulare care au cauzat sau ar putea cauza o boala fizica sau tensiunile nesanatoase care pot duce la tot felul de probleme in corpul tau si care iti afecteaza calitatea vietii.

Ziua 3: Inveti si alte instrumente Journey pentru vindecare profunda 

Pana in a treia zi a seminarului vei experimenta atat ”Calatoria Emotionala”, pentru a descoperi si a elibera emotiile captive, cat si Calatoria Fizica, care iti permite sa eliberezi amintirile celulale stocate si, adesea, traumele asociate.

In cea de-a treia zi iti vei imbunatati experienta invatand un set de instrumente suplimentare pentru a patrunde mai profund si a deveni si mai eficient atat in ”Calatoria Emotionala”, cat si in ”Calatoria Fizica”. Dezvoltate si actualizate de Brandon Bays, aceste procedee suplimentare fac parte din trusa de instrumente folosite de multi Practicieni Acreditati Journey pentru a-si ajuta clientii.

”Satsang” zilnicOportunitatea ta de a impartasi si de a primi raspunsuri personalizate

 Una dintre trasaturile speciale ale seminarului ”The Journey Intensive” o constituie sesiunile zilnice de ”satsang”. Traducerea literala a acestui termen este ”in compania Adevarului sau a Binelui” si este o ocazie pentru tine de a-ti impartasi experientele intr-un mediu sigur si suportiv si de a primi feedback si coaching direct de la Brandon.

S-a dovedit ca este foarte util sa alocam acest timp pentru sesiuni informale de intrebari si raspunsuri care te ajuta sa obtii mai multa claritate din ceea ce apare in aici si acum in sala de seminar. Feedback-ul consensual al participantilor nostri a fost ca sesiunile zilnice de satsang, ghidate de Brandon sau de unul dintre co-prezentatori, constituie o parte extrem de valoroasa a experientei lor la ”Journey Intensive”.