Abundenta Constienta

Scapa de blocajele ascunse din trecut, blocaje care te-au tinut in loc si te-au impiedicat sa obtii ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Aprofundeaza procesul descoperirii de sine si ofera-ti sansa de a cunoaste instrumente complet noi pentru a-ti manifesta pe deplin potentialul si a obtine, fara efort, abundenta in toate domeniile din viata ta.

Despre ce este vorba, de fapt, in Seminarul „Abundenta Constienta”?

Este un procedeu in intregime nou care te elibereaza de probleme mult mai profunde decat cele identificate in seminarul „Journey Intensive” si dezvaluie secretele manifestarii abundentei in viata ta.

Te ajuta sa constientizezi blocajele si sa scapi de convingerile inconstiente care au subminat pe ascuns tot ceea ce ti-ai dorit vreodata.

Iti permite sa inveti noi modalitati de inlaturare a limitelor pe care ti le-ai pus tu insuti si sa alegi convingerile care se potrivesc cu viata pe care ti-o doresti.

Te invata sa construiesti o harta precisa pentru a atrage in mod constient in viata ta adevarata abundenta si strategii puternice care te vor ajuta sa ramai pe drumul cel bun.

Prin ce este retragerea Abundenta Constienta deosebita de seminarul Journey Intensive?

Daca ti-a placut “Journey Intensive”, atunci “Abundenta Constienta” iti va extinde și adanci experienta dincolo de ce iti poti imagina.  La „Journey Intensive” ai eliminat unele dintre problemele de care erai sau nu constient. La “Abundenta Constienta” te vei confrunta cu probleme de pe un nivel mai profund, care ti-au blocat adevaratul potential la nivel subconstient.

Acest seminar cu totul diferit va eradica problemele inradacinate pe care nici macar nu stii ca le ai. Vei petrece o zi intreaga intr-un proces cu totul nou pe care nu l-ai experimentat inainte si te vei elibera cu adevarat de blocajele care te trag inapoi in viata.

Ce-ti ofera cel mai plin de bucurie seminar al nostru:

Descoperi si demasti tipare limitatoare, sabotorii tacuti care ti-au sufocat si blocat potentialul.

Petreci o zi intreaga intr-un proces masiv si cuprinzator de curatare a propriei „case” – eliberarea de sabotori tacuti si blocaje.

Experimentezi o libertate expansiva care iti elibereaza geniul creator interior.

Cu libertatea castigata iti descoperi cele mai profunde dorinte ale inimii , si, in acelasi timp, pornesti intr-o misiune de cautare a viziunii unei noi vieti.

Alaturi de alti participanti iti imaginezi si construiesti un plan de actiune dinamic, cu modalitati practice care sa permita prosperitatii sa infloreasca in viata ta.

Pornesti in zbor catre adevaratul tau potential, gata sa atragi prosperitatea in toate domeniile din viata ta: sanatate, creativitate, bunastare financiara si relatii implinitoare.

Descoperi secretul de a fi magician , parte a minunatului dans co-creativ si magic al manifestarii si continui sa generezi prosperitate in viata ta.

Pot Participa la Acest Workshop doar Absolvenţii Seminarului “Journey Intensive” sau “Out of the Blue”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *