Cine Este Brandon Bays

Brandon Bays, orator de renume mondial, autoare a best-seller-ului “Calatoria” si expert in vindecarea holistica, si-a descoperit sensul vietii infruntand cu curaj adversitatea acesteia. Diagnosticata in 1992 cu o tumoare de marimea unei mingi de basket, Brandon a pornit intr-o calatorie vindecatoare remarcabila, transformatoare si eliberatoare si a descoperit mijloace eficiente de a-si accesa direct nivelurile cele mai profunde ale sufletului si infinitul potential vindecator care exista in fiecare dintre noi.

 Pornind de la cunostintele pe care le avea in domeniul vindecarii si descoperirile cele mai noi ale oamenilor de stiinta ca Dr. Candace Pert si Dr. Deepak Chopra, Brandon a inceput sa dezvolte o metoda de vindecare profund transformatoare care avea sa devina curand The Journey.

Reunind procedeele care au stat la baza insanatosirii ei complete in doar sase saptamani, intr-o metoda accesibila, pas-cu-pas de vindecare emotionala, Brandon a dorit sa impartaseasca lumii intregi experienta sa radicala care i-a transformat intreaga viata – ceea ce a si facut in best-seller-ul international „The Journey®”. Succesul de care s-a bucurat cartea a determinat-o sa proiecteze o serie de worksop-uri si seminarii care sa raspunda setei pentru aceasta metoda si care se tin actualmente in 47 de tari de pe 5 continente.

1 thought on “Cine Este Brandon Bays”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *