Vindecare prin Comunicare Constienta

“Bucura-te de succes si susţine-ţi prietenii prin eleganța și profunzimea comunicarii tale!”

Un Proces Dinamic Care Iti Deschide Inima

Un weekend plin de procedee dinamice puternice in care vei lucra asupra propriei persoane si iti vei deschide inima, transformand capacitatea ta de a comunica in mod constient, elegant, fara efort, din profunzimea Sinelui tau interior, facilitand astfel vindecarea si transformarea atat a ta, cat si a celorlalti. Vei dobandi intr-un timp foarte scurt numeroase aptitudini de comunicare reala, autentica cu tine insuti si cu ceilalti.

In acest weekend vei descoperi efectul imens pe care comunicarea noastra verbala si non-verbala il are asupra fiziologiei, comportamentului si emotiilor noastre si vei invata cum sa influentezi in mod sanatos si util starea de bine a celorlati. Vei experimenta direct o mare varietate de terapii si procese de vindecare si vei invata cum sa aplici si sa folosesti in viata aceste abilitati reale in mod elegant si profund transformator. Dupa aceste zile te vei simti plin de viata, inspirat si pregatit sa facilitezi o transformare reala a clientilor tai, a celor dragi si a familiei tale.

”Vindecarea prin Comunicare Constienta” este un seminar dinamic, profund transformator care a fost conceput de catre Brandon Bays si de de sotul ei, Kevin Billet, CEO a Journey International, amandoi impartasind o profunda orientare catre vindecare si trezirea constiinţei. Aptitudinile de comunicare eleganta si eficienta pe care le vei invata in acest weekend reprezinta actualmente o parte fireasca a vietii lor cotidiene.

In acest weekend fascinant, puternic si profund transformator:

Vei descoperi impactul urias pe care il are comunicarea verbala si non-verbala asupra bunastarii fiecaruia dintre noi si vei invata cum sa comunici mult mai elegant si mai eficient.

Vei experimenta efectul amplu pe care comunicarea il are asupra comportamentului si emotiilor tale, precum si asupra capacitatii corpului tau de a se vindeca.

Vei invata cum sa-ti deschizi profund inima si sa obtii o relationare autentica cu clientii tai, folosind tipare de comunicare care elibereaza si vindeca.

Vei experimenta deschiderea intregii tale fiinte fata de vastul domeniu al emotiilor, de la culmile exuberantei pana la cea mai profunda liniste.

Vei invata o multime de instrumente valoroase pentru transformare, inclusiv vindecarea fobiilor, gestionarea durerii, ce sa faci atunci cand te confrunti cu credinte conflictuale, modificarea comportamentelor disfunctionale si eliberarea de legamintele nesanatoase si transformarea lor in legaminte pozitive.

Vei invata cum sa actionezi de la nivelului adevarului absolut intr-o atmosfera plina de Gratie folosind un limbaj suportiv.

Vei dobandi o multime de abilitati valoroase pe care le poti folosi in viata ta personala si profesionala, devenind perfect constient ca detii capacitatea de a lucra constient, eficient si elegant cu orice persoana din viata ta.

Pot Participa la Acest Workshop doar Absolvenţii Seminarului “Journey Intensive” sau "Out of the Blue"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *